Pénz- és tőkepiac

Előbújtak a medvék, de nem hoztak nagy fordulatot

Hétfőn a részvények többnyire sehová sem mozdultak, ahogy a hét három fő eseményére várnak: az időközi választásra, a Fed- találkozóra és az októberi munkanélküliségi adatokra.

Szerző: Tradenet Global

A kínai ipari termelés vártnál jobb adata emelte a részvényeket a nap elején, 1%-os pluszba hajtva az indexeket, de az emelkedés megállt a technikai ellenállási szinteken, a befektetők pedig figyelmüket a közelgő eseményekre fordították.

A kereskedés várhatóan továbbra is alacsony forgalom mellett zajlik, és világos irány kialakulása sem várható a szavazások ideje alatt. A keddi gazdasági bejelentések naptára sem tartalmaz eget rengető híreket, talán az autóeladások októberi adata érdemelhet némi figyelmet.

S&P500 (SPY)

A 119.76-os múlt heti csúcsnál keletkezett ellenállás újra előhívta a medvéket, de ők sem tudtak igazi változást kierőszakolni a piacból. Minden egyes támasz szinten vásárlók nagy csoportjai erősítik a piacot. Még egy napig valószínű az ármozgások visszafogottsága, az erős hullámok pedig szerdától érkeznek, és ez irányt mutathat az év végégi tartó mozgás megítélésében.

ármozgás részvény kereskedés spy befektető ipari termelés tradenet
Kapcsolódó cikkek