Pénz- és tőkepiac

Az év pénzügyi szolgáltatója lett a Provident régiónkban

A Provident Pénzügyi Zrt.-t választotta az év kelet-közép-európai pénzügyi szolgáltatójának a nemzetközi ACQ magazin. A lap többségében vállalatvezetőkből és pénzügyi szakemberekből álló olvasói körében végzett felmérést.

Az ACQ Global Awards 2006 óta díjazza azokat a legkiválóbb szervezeteket, vállalatvezetőket és magánszemélyeket, ahol a teljesítmény mérceként szolgálhat a szektor más szereplői számára, mindezen felül pedig példaértékű, egyedülálló és hatékony megoldásokat mutatnak fel.

A magazin a  több mint 165 ezer olvasója körében végez online felmérést, akiknek visszajelzései alapján választják ki az díjazottakat.

2016-ban az olvasók a Provident Pénzügyi Zrt.-t választották a régió legmeghatározóbb pénzügyi szolgáltatójának, a vállalat az Eastern and Central Europe – Company of the Year (Financial services) díjban részesült.

Szirmák Botond, a Provident vezérigazgatója egyúttal az Eastern and Central Europe Gamechanger of the Year díj birtokosa lett, mellyel olyan újító szellemű vállalatvezetőket, szakembereket díjaznak, akik tevékenysége példaként szolgálhat a szektor más vezetői számára.

pénzügyi szolgáltató provident díj
Kapcsolódó cikkek