Pénz- és tőkepiac

Cáfol a Yummber, mégis a piacon marad

Nagyon úgy tűnik, hogy a tegnapi sajtóértesülésekkel szemben mégsem hagy fel a működéssel a Yummber. Erre az alkalmazás hivatalos Facebook-oldalán megjelent bejegyzésből lehet következtetni.

A tegnapi sajtóértesülésekkel szemben ma úgy tűnik, hogy mégsem szűnik meg a gasztro-Uber jelzővel elhíresült Yummber startup-alkalmazás. Legalábbis erre enged következtetni az a bejegyzés, amely az ''>alkalmazás hivatalos Facebook oldalán jelent meg.

Eszerint Kalmár Péter, a Yummber kitalálója saját blogján bejelentette ugyan, hogy applikációja 20 hónap után megszűnik, az mégis változatlanul működik majd tovább.

Korábban megírtuk: a Yummber az otthon főző embereket köti össze az enni vágyókkal. Utóbbi persze nem ingyenes, az ételt ugyanis a szakácsok a saját maguk által megszabott áron kínálják. A cechet pedig - egy étteremhez hasonlóan - a fogyasztók evés után egyenlítenék ki, azaz a rendszer a vendég által megadott bankkártyáról vonja le az összeget.

Az alkalmazás rögtön indulása után rendkívüli népszerűségnek örvendett, a startup cég megjelenésének hírére országszerte 760-an jelentkeztek szakácsnak. Ugyanakkor a vendégek köre is folyamatosan bővült, többek között a Nemzeti Adó- és Vámhivatal is visszajáró vendégnek számított a konyhákban. A Yummber üzemeltetői ekkor oldalukon azt írták: "Hálásan köszönjük nekik a támogatást. Ja, amúgy ezúton is üzenjük a konyháknak: no para. Minden rendben van, és ez így is marad... csak hát... ez egy bepróbálkozós ország. Ez van."

startup Nemzeti Adó- és Vámhivatal Yummber
Kapcsolódó cikkek