Pénz- és tőkepiac

Összefogott a CIG Pannónia és az MKB Bank

Stratégiai megállapodást kötött a CIG Pannónia Életbiztosító és az MKB Bank: ennek alapján az MKB fiókhálózatában megkezdik a CIG Pannónia nyugdíj- és életbiztosításainak értékesítését, a CIG Pannónia pedig a bank termékeit is kínálja majd ügyfeleinek.

Stratégiai megállapodást írt ma alá Kádár Gabriella, a CIG Pannónia Életbiztosító vezetője, és Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója. A megállapodás részeként az MKB fiókhálózatában is értékesítik majd a CIG Pannónia nyugdíj- és életbiztosítási konstrukcióit, és a CIG Pannónia biztosítási képviselői pedig a bank termékeit is kínálják ügyfeleiknek.

Az aláírást követően a felek hangsúlyozták: a megállapodással mindkét pénzügyi szolgáltató értékesítési hálózata bővül, a szinergiák megfelelő kihasználásával pedig új, innovatív termékek fejlesztésére nyílik lehetőség.

Kádár Gabriella kiemelte: az MKB Bank ideális partner a CIG Pannónia számára, hiszen országos lefedettségű fiókhálózattal, több éves biztosításközvetítői tapasztalattal, jól kimunkált értékesítési folyamatokkal és nagyon attraktív növekedési pályával rendelkezik. Balog Ádám arról beszélt: az együttműködés révén az ügyfelek számtalan új szolgáltatáshoz jutnak, miközben a két szolgáltató erősítheti egymás digitalizációs törekvéseit is.

MKB Bank CIG Pannónia biztosító életbiztosítás
Kapcsolódó cikkek