Pénz- és tőkepiac

BÉT: újabb cégek csatlakoztak az ELITE programhoz

A program globális közösségét 35 országból több mint 1000 vállalat alkotja, melyben a mostani 5 új céggel együtt már 17 magyar cég vesz aktívan részt a képzésen, ami a régióban kiemelkedőnek tekinthető.

Újabb öt magyar vállalat csatlakozott a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) ELITE Programjához – olvasható a BÉT közleményében.

  • Az IT-szolgáltatásokat nyújtó Gloster,
  • az építőipari gépeket értékesítő DM-KER,
  • a légtechnikai fókuszú Columbus Klíma,
  • a Szallas.hu,
  • valamint a munkaruha-textil kereskedő Textura
  • ezennel a képzésben jelenleg résztvevő 12 magyar középvállalat mellé társulhat.

    A Budapesti Értéktőzsde és az ELITE SpA nemzetközi best practice-ek átadására és a hazai sajátosságok megismerésére egyaránt alkalmas vállalkozásfejlesztési Programot kínál a növekedést megcélzó magyar középvállalkozásoknak.

    A BÉT és a Londoni Tőzsdecsoport célja a Programmal az, hogy minél több kkv ismerje meg a tőkeági finanszírozási formák széles skáláját és váljon – rövidebb vagy hosszabb távon – tőzsdeképessé.

    Fotó: VG / Kallus György

    A Program globális közösségét 35 országból több mint 1000 vállalat alkotja, melyben a mostani 5 új céggel együtt már 17 magyar cég vesz aktívan részt a képzésen, ami a régióban kiemelkedőnek tekinthető.

    „A Budapesti Értéktőzsde számára kiemelten fontos, hogy minél több hazai középvállalkozás jusson nemzetközi minőségű, szakmai segítséghez, amellyel növekedési pályára állhatnak mind a magyar, mind a nemzetközi gazdaságban. Az ELITE Program támogatása a különbséget jelenti egy vállalat ígéretessége és annak tőzsdeképességé között.

    A Program sikerességét az is bizonyítja, hogy egyre több olyan vállalkozást üdvözölhetünk köreinkben, akik elhivatottságukkal, rátermettségükkel kívánják elsajátítani a további fejlődéshez szükséges tudást.

    Az újonnan csatlakozók közül többen már korábban felkeltették az érdeklődésünket, inspirációjukkal beválogatást nyertek az idei BÉT50-es kiadványukba is” –mondta Máté-Tóth István, a Budapesti Értéktőzsde kereskedésért és üzletfejlesztésért felelős vezérigazgató-helyettese.

    budapesti értéktőzsde BÉT elite program tőzsde
    Kapcsolódó cikkek