Pénz- és tőkepiac

Jelzáloghitel Centrumot nyitott az MKB Bank

A Jelzáloghitel Centrum bevezetésével fel akarják gyorsítani a lakáshitelek folyósítását.

Újabb jelentős fejlesztéssel kezdte az évet az MKB Bank. Országos fiókhálózatának modernizálásával párhuzamosan a pénzintézet az év első napjaiban nyitotta meg hitelközvetítő partnerei részére létrehozott Jelzáloghitel Centrumát – olvasható az MKB Bank közleményében,

Budapesten, a Dévai utca 23. szám alatt található centrum a partnerek előzetesen felmért igényeinek megfelelően került kialakításra. Létrehozásával a bank elsődleges célja az, hogy a főváros központi helyén, több csatornán is biztosítsa a jelzáloghitelek ügyintézésének lehetőségeit.

Fotó: MTI/Marjai János

A közlemény szerint a

centrum a partnerek és az ügyfelek részére is gyors és teljes körű tájékoztatást biztosít, felgyorsítja a lakáshitelek folyósítását és az ügyletek mielőbbi megvalósulását, ezzel is növelve az ügyfélélményt és -elégedettséget.

A Jelzáloghitel Centrum szakmai tapasztalatai tudásközpontként épülnek be a bank jövőbeni hitelezési fejlesztéseibe, a működési tapasztalatok támpontként szolgálnak az MKB Bank által a jövőben létrehozandó további centrumok kialakításához – közölte a bank.

Jelzáloghitel Centrum Bank MKB
Kapcsolódó cikkek