Pénz- és tőkepiac

Felpattant az Őrmester

Február elejéig 376 millió forint értékben kötöttek szerződéseket.

Az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. február 1-től, határozott idejű, 2 éves megbízási szerződést kötött a Wienerberger Zrt. -vel. A megbízási szerződés teljesítésének várható ellenértéke összesen megközelítőleg évi nettó 244 millió forint árbevételt jelent a cégnek – közölte hétfőn piaczárás után a társaság.

Míg a múlt pénteken azt tették közzé a BÉT honlapján, hogy határozatlan idejű megbízási szerződést kötöttek február 26-tól a MEDIMPEX Kereskedelmi Zrt.-vel. A megbízási szerződés teljesítésének várható ellenértéke megközelíti az évi nettó 67 millió forintot.

Fotó: Shutterstock

Január elején pedig arról számolt be a társaság, hogy január 20-tól határozatlan idejű, megbízási szerződést kötött, a Ground Up Építőipari kft. A megbízási szerződés teljesítésének várható ellenértéke megközelíti az évi nettó 65 millió forintot.

Bár a cégstratégia már korábban a nagyobb vállalatok felé fordult, de az Őrmester továbbra is megbecsüli és színvonalasan kiszolgálja a hagyományos megrendelőinknek számító kis és közepes cégeket, sőt, akár egyedi, lakásszintű megrendeléseket is teljesít

– mondta a Világgazdaságnak Kincs Gergely, az Igazgatóság elnöke.

Kedden délután, az árfolyam az alacsony közkézhányadú piacán kifejezetten élénknek számító, 663 ezer forintos forgalommal, 3,13 százalékos pluszban szerepelt a BÉT Nyertesek listáján.

BÉT Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt
Kapcsolódó cikkek