Pénz- és tőkepiac

Két jegybanki közbeszerzésben nyertes a 4iG

Az árfolyam kedden délelőtt, közel 50 milliós forgalom mellett, 1 százalékkal emelkedett a hírre.

Piacnyitás előtt tette közzé a BÉT honlapján a 4iG a közbeszerzések eredményét. Az árfolyam kedden délelőtt, közel 50 milliós forgalom mellett, 1 százalékkal emelkedett a hírre.

A Magyar Nemzeti Bank által kiírt „Budapalota IT infrastruktúra” megnevezésű, uniós, nyílt eljárás keretében lefolytatott közbeszerzési eljárás nyertese a T-Systems Magyarország Zrt., Officium Szolgáltató Kft. és a 4iG konzorcium ajánlata.

A szerződés értéke: 2 617 950 265 forint + áfa.

A projekt célja: a Budapalotában olyan informatikai infrastruktúra kialakítása, amely biztosítja a feltételeket az adott helyszínen dolgozóknak a munkavégzéshez, valamint az épületben kialakításra kerülő számítógépterem működőképességét, továbbá ezen hardver és szoftver elemeinek rendszertámogatását és követését.

Fotó: VG / Vémi Zoltán

A Magyar Nemzeti Bank által kiírt „KLIR rendszer megvalósítása” megnevezésű, uniós, nyílt eljárás keretében lefolytatott közbeszerzési eljárás nyertese a 4iG ajánlata. A projekt célja: a teljes magyarországi készpénzforgalom hátterét biztosító logisztikai Rendszer és a rendszer részét képező Adatlekérdező Modul (együttesen: KLIR) megvalósítása, továbbá az elkészült Rendszer üzemeltetési támogatása 60 hónapon keresztül. A szerződés értéke: 1 022 378 624 forint + áfa.

T-Systems MNB 4iG Officium
Kapcsolódó cikkek