Négy másik pályázó mellett a Delta Systems Kft. vezette konzorciumát is nyertesként hirdették ki a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) által indított, ajánlattevőkkel történő keretmegállapodás megkötésére vonatkozó közbeszerzési eljárásban – jelentette be az informatikai cég anyavállalata, a Delta Technologies Nyrt.

Fotó: Alain Jocard/AFP / AFP

Az eljárás a Microsoft .NET keretrendszer alapú és Microsoft Business Intelligence alkalmazás rendszerekre vonatkozó fejlesztési szolgáltatások nyújtására, továbbá Java alapú fejlesztői környezethez vagy Business Intelligence alkalmazás rendszerek fejlesztői környezetéhez kapcsolódó fejlesztési szolgáltatások nyújtására irányult.

Előbbi projekt keretösszege 180 milliárd, utóbbié pedig 340 milliárd forint.

A megállapodások a társaság közleménye szerint nem kínálnak automatikusan megrendeléseket, a DKÜ által kiszolgált intézmények felmerülő igényeik alapján versenyeztetik újra a beszerzéseket a keretmegállapodásban szereplő szállítók között. A lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökséggel megkötésre kerülő mindkét keretmegállapodás a hatályba lépéstől számítva 60 hónapra, de legfeljebb a fenti szállítási keretösszeg kimerüléséig jön létre