Saját kezével vetett véget életének Thomas Lee amerikai milliárdos. Az üzletember, akinek vagyonát mintegy kétmilliárd dollárra becsülték, manhattani irodájában lőtte le magát. 

NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 06: Thomas H. Lee and Amanda Waldron attend the Lincoln Center Fall Gala Honoring John E. Waldron on November 06, 2019 in New York City.
Thomas Lee egy jótékonysági eseményen. Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images

A BBC cikke szerint a rendőröket csütörtök délelőtt 11 órakor értesítették az egyik irodaházból, hogy lövés dördült. Mire a helyszínre értek, már csak holtan találták meg az idős férfit. A közleményben nem közölték a halál okát, ez később sajtóértesülésekből derült ki. 

A Lee család később közleményt adott ki, amelyben leírták: a világ számára Thomas Lee egy sikeres üzletember volt, de családjának egy elkötelezett apa és szerető nagypapa, aki mindig mások érdekeit tartotta szeme előtt. 

Az nem derült ki, hogy Lee miért döntött úgy, hogy véget vet az életének. 

Thomas Lee egyik legnagyobb üzletét 1992-ben kötötte, amikor felvásárolta a Snapple italgyártó céget, majd két évvel később, 32-szeres haszonnal adta tovább 1,7 milliárd dollárért a Quaker Oats vállalatnak.