Ben Armstrong, akit a kriptobefektetők csak Bitboy néven ismernek, a bikapiac egyik híres vagy inkább hírhedt szereplője volt, ám nem sok jóindulatot tapasztalhatott, miután szívesen reklámozott szinte bármilyen kriptoeszközt, sokszor csalókat segítve ezzel. Mindez anyagilag kifejezetten megérte neki, megvehette a kriptopiac egyik szimbólumát, a sokak által vágyott Lamborghini Huracant is.

Ben Armstrong
Fotó:  Ben Armstrong

Azonban Bitboy a Lambót cége, a Hit Network nevére vette, és miután az influenszer hanyatló népszerűsége és droghasználata miatt a vállalkozás és Armstrong útjai elváltak egymástól, kénytelen volt lemondani róla. 

Armstrong gondjait az is súlyosbította, hogy a Hit Network a YouTube-csatornáit, sőt a Bitboy nevet is elvette tőle. Az influenszer jogi kiadásaira adományokat is gyűjtött korábban, több mint 80 ezer dollárnyi kriptót bezsebelve ezzel, noha nyilvánvalóvá tette, hogy nem fogja visszaadni – írja a Protos.

Ezért Bitboy saját kezébe vette a luxusautó visszaszerzésének feladatát, és elindult a Hit Networkkel is kapcsolatban álló NFT-befektetőhöz, Carlos Diazhoz, hogy visszaszerezze a Lamborghinit. Mindezt élőben is közvetítette, ám vesztére, hiszen Diaz kihívta rá a rendőröket. Az influenszer élő közvetítése azzal zárul, hogy a rendőrség letartóztatja. A Coin Telegraph információi szerint továbbra is őrizetben van.