A hazai részvényindex a 66 ezer pontos szint közelében mozog, hetek óta nem tud újabb lendületet venni. A vezető részvények közül az OTP-ben jelentősen megnőtt a volatilitás, és enyhén lefelé kezdett sodródni az árfolyam. A Richter támaszra tapad, itt egyre nő a valószínűsége a letörésnek. A Mol árfolyamát változatlanul a 30 napos mozgóátlag tartja, 

a Magyar Telekom pedig feltapadt egy emelkedő trendvonalra.

Az OTP árfolyamában jelentősen megemelkedett a volatilitás az elmúlt napokban. Alul 16 900 forintnál jelent támaszt egy emelkedő trendvonal, melyre a következő napokban érdemes figyelni. Letörése esetén elsőként a 16 770 forintos szint lehet tesztelhető, alatta nyílna nagyobb tér. Felül 17 270 forintnál találunk fontos ellenállási szintet, majd 17 534 forintnál.

OTP árfolyam. Forrás: Equilor Trader

A Richter jegyzése a 9585 forintos támaszra tapad le, egyre valószínűbb, hogy előbb-utóbb letörésre kerül sor. Ez esetben az 50 napos mozgóátlag lehet tesztelhető 9529 forintnál, majd a 114,6 százalékos Fibo-szint 9419 forintnál. Felül a 30 napos mozgóátlag képez rövid távú ellenállást, jelenleg 9688 forintnál.

A Richter árfolyama. Forrás: Equilor Trader

A Mol árfolyamát továbbra is a 30 napos mozgóátlag támasztja, jelenleg 2920 forintnál. Letörése esetén az 50 napos mozgóátlag és a zölddel jelzett emelkedő trendvonal tesztelése jöhet, ezek 2890 forintnál húzódnak jelenleg, és ott már érdemes lehet az újabb vételi lehetőségeket keresni a későbbiekben.

A Mol kurzusa. Forrás: Equilor Trader

A Magyar Telekom folytatta az emelkedést, az árfolyama feltapadt a kissé szélesedő trendcsatorna felső trendvonalára. A 900 forintos szint lélektanilag fontos, felette 906 forintnál látható az újabb potenciális technikai szint. Támaszt pedig a 890 forintos, majd a 865 forintos szint jelent. Az RSI-indikátor a túlvett tartományban mozog, érdemes az esetleges eladási jelzésre figyelni.

A Magyar Telekom árfolyammozgása. Forrás: Equilor Trader