BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csak a budapesti tőzsde állta a sarat, történelmi csúcson zárt

Európában estek az indexek, a BUX éppen csak, de erősödött.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 51,58 pontos, 0,07 százalékos emelkedéssel, 70 378,92 ponton, történelmi csúcson zárt pénteken 25,7 milliárd forintos forgalom mellett.

Bét
tőzsde
bux
Fotó: Kallus György / Világgazdaság

A blue chipek közül az OTP árfolyama 9,6 milliárd forintos forgalom mellett 0,23 százalékkal, 17640 forintra erősödött. A Mol-papírok értéke 0,35 százalékkal emelkedett, 2850 forinton zárt, a forgalma 4,9 milliárd forint volt.

Equilor Trader 

Kereskedj és fektess be a jövő technológiájával – Bárhol, bármikor! 

A megjelenés támogatója az Equilor Befektetési Zrt. 

A Telekom részvényeinek értéke 0,57 százalékkal, 1052 forintra gyengül, a forgalmuk 7,4 milliárd forint volt. A Richter papírjai 0,37 százalékkal, 9300 forintra gyengültek 2,8 milliárd forintos forgalom mellett.

Európában sokkal rosszabb volt a hangulat, gyengültek a vezető tőzsdeindexek. A Carlsberg részvényeinek az ára 8 százalékkal esett, miután a brit Britvic üdítőital-gyártó elutasította a 3,11 milliárd font értékű felvásárlási ajánlatát A kereskedési nap felénél vegyes volt a kép az Egyesült Államokban is a Nvidia további gyengülése miatt, csak a Dow Jones és a Nasdaq volt minimális volt zöldben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.