Sportgazdaság

Négy fradista koronavírustesztje pozitív lett, ezért halasztják a Magyar Kupa mérkőzéseit

A szövetség közleménye szerint a FTC tájékoztatta őket, hogy a BENU Magyar Kupában érintett csapatuknál a reggeli koronavírus-tesztelés során négy játékos pozitív mintát produkált.

A Ferencvárosi Torna Club (FTC) hivatalosan tájékoztatta a Magyar Vízilabda Szövetséget, hogy a BENU Magyar Kupában érintett csapatuknál a szerda reggeli koronavírus-tesztelés során négy játékos pozitív Covid-19 mintát produkált – olvasható a sportszövetség oldalán.

A pozitív tesztek miatt a Magyar Vízilabda Szövetség úgy döntött, hogy a Margitszigeten zajló BENU férfi Magyar Kupa további mérkőzéseit elhalasztja.

https://www.youtube.com/watch?v=6MyI7zCK6Nw&feature=emb_logo

A szövetség közleménye szerint a FTC hivatalosan tájékoztatta őket, hogy a BENU Magyar Kupában érintett csapatuknál a reggeli koronavírus-tesztelés során négy játékos pozitív Covid-19 mintát produkált. Mérlegelték a lehetőségeket, de véleményünk szerint egyetlen helyes döntést hoztuk meg:

elhalasztják a BENU Férfi Magyar Kupa mérkőzéseinek további lebonyolítását.

„A megvásárolt jegyek a terveink szerint a későbbi eseményre beválthatók lesznek, igény esetén pedig visszaválthatók. Igyekszünk mihamarabb további tájékoztatást adni” – olvasható a közleményben, amit Vári Attila videón is elmondott.

 

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

koronavírus BENU Magyar Kupa vizilabda
Kapcsolódó cikkek