Sportgazdaság

Brutális fizetés kapnak a játékosok az NB II-ben

A legjobban kereső játékosok több mint 7 millió forintot is hazavihetnek havonta. Dzsudzsáktól Radóig mutatjuk a fizetéseket.

Egyre több egykori vagy jelenlegi válogatott focista igazol hazánkban az NB II-be, ezért a Blikk összeszedte, mennyiért rúgják a bőrt a legjobbak a másodosztályban.

A tavalyi kiesés után Debrecenben fizetési korlátot állítottak fel, így a frissen igazolt Dzsudzsák sem kereshet csilliárdokat, a Blikk szerint

havi 10 ezer eurót, azaz 3,65 millió forintot kap a hazatérő szélső.

Ugyanennyit kereshet Korhut Mihály és Varga József is.

Dzsudzsák Balázs 10 ezer eurót kap havonta Debrecenben
Fotó: facebook.com/dvscfoci

A decemberi tulajdonosváltás után anyagilag megerősödött Vasas a Lokin is túltesz. A Blikk úgy tudja, Feczesin Róbert havi 10 ezer eurós (3,65 millió Ft),

az idei élvonalbeli gólkirály, Radó András 20 ezer eurós (7,3 millió Ft) fizetésért érkezett korábban, esetükben több mint tízmilliós aláírási pénzekről is hallani.

A frissen igazolt Pátkai Máté és Otigba Kenneth sem keres rosszul, előbbi havi 12,5 ezer (4,5 millió Ft), utóbbi 16,6 ezer eurót (6 millió Ft) tehet zsebre értesüléseink szerint. A bulvárlap szerint ezt a keretet egy háttérben meghúzódó, tőkeerős szponzor teszi lehetővé.

Nb II Dzsudzsák Balázs futball fizetés
Kapcsolódó cikkek