BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bejelentették Naomi Oszaka sportügynökségének az első ügyfelét

Ausztrál botrányhős került a japán teniszező klubjába.

Nick Kyrgios lett az első ügyfele annak a sportügynökségnek, amelyet a négyszeres Grand Slam-tornagyőztes teniszező, Oszaka Naomi alapított.

A japán játékos szerint a 27 éves ausztrál egyedülálló stílust képvisel a pályán, míg az Evolve ügynökség közleménye szerint Kyrgios példakép lehet a fiatal teniszrajongók számára.

Tennis ATP Tour - Halle/Westphalia
Fotó: David Inderlied / DPA / AFP

A világranglistán 45., botrányairól is elhíresült Kyrgios eddig hat ATP-trófeát szerzett, és a rangsor 13. helyén is megfordult. A sportág fenegyereke januárban Thanasi Kokkinakis oldalán megnyerte párosban az Australian Opent, és az elmúlt három versenyén rendre eljutott az elődöntőig – a stuttgarti negyeddöntőben a sérült Fucsovics Mártont búcsúztatva.

Kyrgios elindul a jövő heti wimbledoni bajnokságon, Oszaka – aki több tornától is visszalépett már mentális egészségére hivatkozva – viszont Achilles-problémák miatt lemondta a részvételt Londonban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.