Augusztus 5-én indítja el adását Magyarország legújabb sportcsatornája, a Match4. A Network4 csoport televíziója már a start pillanatában elérhető lesz a Vodafone, a Digi, a DirectOne, a Teleunion, a VidaNet, a PR-Telecom, a PickUp és az Invinetwork kínálatában is – írja közleményében a társaság.

Match4 sportcsatorna kézilabda kélzilabda magyarország ciprus
Fotó: Földi Imre

Az új sportadóra érkezik a világ legnépszerűbb futball bajnoksága, a Premier League, valamint a francia Ligue 1 is. A kínálathoz tartozik még a skót Premiership és az angol ligakupa is, ám

a futball mellett más sportágak rajongói is megtalálják kedvenceiket.

A hihetetlenül látványos és kiélezett Nascar-futamokat is élőben láthatják a nézők. Érkezik még a WTA női tenisztorna és szeptemberben folytatódik a darts-idény.

Mindezek mellett Magyarország első sportstreaming szolgáltatása, az Arena4+ is elérhető a Digi és a Vodafone kínálatában.

A platform segítségével a MotoGP nézői maguk döntik el, hogy melyik kameraállásból szeretnék nézni a futamokat és időmérőket,

a Bundesliga multifeed élő statisztikai adatokkal szolgál, az NFL RedZone pedig az amerikaifutball-liga körkapcsolásos műsorának követését teszi lehetővé.