Komolyan készül az Australian Openre Novak Djokovic, miután a tavalyi versenyen óriási botrány középpontjába került amiatt, hogy nem kapott védőoltást. De úgy tűnik, hogy az intenzív felkészülése során jut némi ideje a szórakozásra is.

Fotó: AFP


Novak Djokovic ugyanis reprodukálta a Lionel Messi és Wout Weghorst között a foci-világbajnokságon zajlott, ugyancsak emlékezetes jelenetet.

Az adelaide-i siker után Djokovic nagyon bízik abban, hogy meg tudja nyerni 10. Australian Open címét.
Egy a közösségi oldalakra kikerült videóban azt láthatjuk, hogy Djokovic egy melbourne-i edzőteremben az argentin Diego Schwartzmannal (ATP 25.) eljátssza a világbajnokság híres pillanatát, amikor Lionel Messi beszólt Wout Weghorstnak.

Ritkán látni olyat, hogy Lionel Messi elveszti a kontrollt, de a Hollandia ellen tizenegyespárbajban megnyert vb-negyeddöntő után pontosan ez történt, ráadásul a kamerák előtt. „Mit nézel, te féleszű? Takarodj innen!” – szólt oda Messi a meccs végén adott interjúja közben Weghorstnak, miközben folyamatosan szúrósan nézte. A felvétel futótűzként terjedt el, mint ahogy a Djokovicról készült videó is gyors népszerűségre tett szert.