Alaposan a zsebébe kell nyúlnia az átlag focidrukkernek, ha szeretne magának egy Szoboszlai Dominik nevével ellátott Liverpool-mezt. A magyar válogatott sztárjátékosának a dresszét hivatalosan hétvégén mutatták be, ebből derült ki, hogy a klubnál legendának számító Steven Gerrard 8-as számú mezét kapta a 22 éves focista. Mostanra az is kiderült, hogy mennyibe kerül.

Fotó: Liverpool FC

A Liverpool online boltja szerint 90,95 fontért lehet kapni egy ilyen pólót – a hazai, vörös színben pompázó mellett már az idegenbeli, fehér-zöld összeállításban is –, ami a jelenlegi árfolyamon számítva mintegy 39 500 forintnak felel meg. Ez messze több, mint egy hivatalos magyar válogatott Szoboszlai-mez, amely egyes boltokban 20 ezer forint körüli összegért is megvásárolható. 

De még Szoboszlai korábbi klubja, az RB Leipzig felszerelésénél is drágább, hiszen a lipcsei mezek jelenleg 95 euró körül mozognak, ami 35 500 forint. 

Érdekesség, de Szoboszlai nevével ellátott lipcsés mezt már nem is lehet kapni, miközben a shop oldalán a legtöbb reklámfotón még a magyar válogatott focista pózol. Ebből is látszik, hogy az egyik legnépszerűbb, legtöbbre tartott játékosától vált meg a német klub. 

A hivatalos Liverpool-mez árát egyébként feltehetően nemcsak a magyar, hanem az angol drukkerek is sokallhatják, hiszen máris beindult a közösségi oldalakon az „utángyártott” Szoboszlai-pólók árusítása. Már nem kell sok idő ahhoz, hogy a bazárokban és piacokon a hamisított Mbappé- és Ronaldo-mezek mellett ott feszítsen vörösben a magyar játékos neve is. 

Frissítés:

A Liverpool hétfő délben remek hírt közölt a közösségi oldalán a magyar drukkerekkel, ugyanis aki július 4. éjfélig megrendeli a mezt Magyarországról, akkor ingyen szállítják ki neki a lakcímére.