„A kluboknak megvannak a jogai, ahogy nekünk is. Én mindig törekszem arra, hogy kiváló kapcsolatot ápoljak a klubokkal: megkérdezem a vezetést, hogy rendelkezésre áll-e a játékos. Ha a válasz igen, utána már én döntöm el, hogy játszik-e vagy sem. Szoboszlai Dominik a Liverpoolban négy mérkőzést futballozott végig, nem értem, a válogatottban miért ne kaphatna teljes meccseket. De dönthetek úgy is, hogy nem játszik ennyit” – elemezte a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának és legnagyobb sztárjának a helyzetét Marco Rossi szövetségi kapitány a Magyar Nemzet beszámolója alapján.

Fotó: Dömötör Csaba

A magyar csapat bravúros győzelmet aratott csütörtökön Szerbiában, és

nagy lépést tett a 2024-es Eb-részvétel felé.

A következő feladat a Csehország elleni barátságos mérkőzés lesz a Puskás Arénában, vasárnap, a találkozó előtti sajtótájékoztatón pedig arról kérdezték Rossit, pihenteti-e Szoboszlait a tét nélküli eseményen, ám az olasz kapitány azt felelte, a magyar válogatott számára nincs barátságos mérkőzés, hiszen az országot képviselni hatalmas felelősség.

Rózsaarany órával és méregdrága hátizsákkal érkezett meg a válogatotthoz Szoboszlai Dominik

Patek Philippe- és Louis Vuitton-kiegészítőket viselve csatlakozott társaihoz a csapatkapitány, aki megszerezte első gólját a Liverpool mezében.