BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lőw Zsolt irányítja a Bayern Münchent

Lőw Zsolt irányíthatja majd a Bayern Münchent a hétvégi, Borussia Mönchengladbach elleni bajnokin. A szerdai edzést a magyar szakember vezényelte, míg a német tréner megfázásos tünetekkel jelentkező betegségéből lábadozott.

A címvédő Bayern Münchent, amely szombaton a Mönchengladbachot fogadja, Thomas Tuchel vezetőedző betegsége miatt Lőw Zsolt irányítja majd a Bundesliga 20. fordulójában – írta a Magyar Távirati Iroda. 

A Bajnokok Ligája-győztes Löw Zsolt nem először vezényel egyedül edzést vagy mérkőzést.
Fotó: AFP

A Bayer Leverkusen mögött két pont hátránnyal második Bayern fogadja a Gladbachot, amely legutóbb szeptember végén tudott idegenben nyerni, így a papírforma szerint a bajorok ismét begyűjtik a három pontot. Hogy ki ül majd a kispadra, egyelőre kérdéses, mert Thomas Tuchel vezetőedző influenzás, a szerdai edzést is segítője, Lőw Zsolt vezényelte le, így ha a német tréner nem épül fel szombatig, a magyar szakember áll majd az oldalvonal mellett.

Hasonlóra már volt példa, ősszel a Manchester United elleni Bajnokok Ligája csoportmeccsen pótolta az akkor eltiltását töltő, 50 éves edzőt Lőw Zsolt – írta az Index. A „debütálás” jól sikerült, a bajorok emlékezetes meccsen 4-3-ra nyertek az angol együttes ellen, ezzel megalapozva későbbi továbbjutásukat a kvartettből.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.