BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
saller

Koki vagy saller? - blog

Akkor ez a bóvli most a koki vagy a saller kategóriába tartozik? Ennyi van, kedves magyarok, ide jutottunk - írja blogjában Sztojcsev Iván, a Világgazdaság munkatársa.
2011.11.25., péntek 12:15

Ha az IMF-hez visszakullogás után alkotmányba kellett foglalni, hogy az MSZP bűnös, akkor nem tudom, most minek kéne következnie, hogy elterelje a figyelmet. Persze, kifogás mindig lehet, biztos a hitelminősítők nem értenek a dolgukhoz, meg spekulációs támadás folyik Magyarország ellen. Őszintén szólva már csak arra a pillanatra várok, amikor Szijjártó Péter szájából elhangzik az, hogy a nemzetközi gazdasági körök féltékenyek a magyarokra, mert nekünk egy Matolcsy György-szintű pénzügyi zseni jutott, és most dühből támadnak.

Esetleg elmagyarázhatná valaki Orbánnak, hogy ez olyan, mint ha kiesne a Videoton. Mélységesen szomorú ez az egész helyzet. 2009 márciusában, amikor Gyurcsány Ferenc hosszú idők után első igazán értelmes döntését meghozva belátta, hogy nincs tovább, megindultunk valami normális úton.

Folytatás a Gulyásdemokrácia blogon

A szerző további cikkei

Vélemény cikkek

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.