Az idén 850 kiállítónál is több lesz jelen 19 országból, ez egyharmaddal haladja meg a tavalyi kiállítói számot. Figyelemre méltó, hogy az eleinte túlnyomórészt német cégek uralta eseményre a tavalyihoz képest 60 százalékal több külföldi vállalat küldi el képviselőit.
Az első három esztendőben 18 ezer négyzetméteren mutatták be a legújabb projekteket a zömmel ingatlanfejlesztő vállalatokból és pénzintézetekből létre jött konzorciumok, illetve az egyes cégek. Most új, korszerűbb helyszínen, 25 ezer négyzetméternyi területen találkozhat a szakma a különböző ingatlanfejlesztési tervekkel. A kiállításhoz kapcsolódóan külön létesítménygazdálkodási, irodapiaci és építészeti napot is tartanak.
A jelentősebb nemzetközi cégek közül először lesz jelen a Pirelli Real Estate, a CB Richard Ellis, az Urban Land Institute, az Atlantic Partners, az Oncor Maklerbund és a Top Invest. Magyar vállalatok egyelőre korlátozott számban képviseltetik magukat.
A létesítménygazdálkodási szekció szerepe növekedett, ez abban is megmutatkozik, hogy bővül az erre a szakterületre elkülönített kiállítási övezet. Egyebek között megjelenik itt a Gegenbauer Gebademanagement, a TÜV Süddeutschland, a Teragate AG és az MAB Anlagenbau Austria.