A márkaváltással egy időben, június hatodikán bemutatkozik a T-Online új szórakoztató ügyfélportálja, a t-online.hu is. A portálon a legfrissebb hírek, a legérdekesebb tartalmak és a leghasznosabb online szolgáltatások találhatók. A szélessávú tartalmak gyűjtőhelye ezentúl a t-online.hu lesz, emellett a T-Online ügyfeleinek szóló Online Ügyfélszolgálat is új külsővel és megújult tartalommal jelentkezik.

A vállalat június 6-án indította el új portálját. A T-Online.hu minden információ központja, egy internetes portál, a legfrissebb hírekkel, legérdekesebb tartalmakkal és leghasznosabb online szolgáltatásokkal. A portál segít eligazodni az interneten - oldalai és funkciói első pillantásra átláthatóak. Webes szolgáltatásai bonyolult technológiai hátterük ellenére egyszerűen kezelhetőek. A portál mindenki számára nyitott - a kezdőknek megmutatja az első lépéseket, a haladóknak mindazt, amit még nem ismernek a világhálóból.

A T-Online portál aktuális hírekkel, magazintartalmakkal, életmód-tanácsokkal teszi színesebbé a mindennapokat. Sport- és koncertközvetítésekkel, videohírekkel, filmelőzetesekkel és exkluzív zenehallgatással igazi multimédiaélményt kínál.

A portálon hazánkban egyedülálló szolgáltatások találhatóak, amelyek közül sokat a T-Online vezetett be Magyarországon elsőként. Ilyen a T-Online Zeneáruház, ahol több mint 130000 zeneszám közül válogathatnak az internetezők, és a kedvenc számokat, albumokat le is tölthetik. Az új honlapon üzemel a T-Online Rádió, ahol több tematikus rádió műsorából választhatnak és saját játszási listákat állíthatnak össze a látogatók. Ugyancsak saját fejlesztés a T-Online Téka, ahol online DVD-minőségű filmet nézhetnek a szolgáltatásra előfizetők. A multimédiás tartalmakhoz kapcsolódik a T-Online Fotótár, melynek segítségével az ügyfelek tárolhatják és ismerőseikkel meg is oszthatják fényképeiket.

Az új portálon minden nap exkluzív multimédia tartalom várja a látogatókat. Az elmúlt héten az oldalra látogatók meghallgathatták a Gorillaz Demon Days című új albumát, exkluzív interjút láthattak Vaya Con Diosszal, Michael Flatley-vel, Juga Veronikával, Kepes Andrással, Risztov Évával és az Anima Sound System zenekarral, ellátogathattak továbbá a Roy és Ádám zenekar legújabb klipjének forgatására.

A T-Online.hu összegyűjti, és mindenki számára elérhetővé teszi azokat a szolgáltatásokat, amelyre a mindennapokban szükség lehet: fejlett időjárás- és pollenjelentés, térképek, útvonaltervezők, menetrendek, fapados járatok összehasonlításai, szótár, telefonkönyv, tévé-, moziműsorok, illetve horoszkóp. Az oldalon érhető el egyúttal az egyik leghatékonyabb kereső az interneten, amely a szabadszavas, magyar nyelvű kereső mellett tematikus linktárakat kínál. (VGO)