Az RTL Klubtól évekkel ezelőtt elbocsátott producer, Bochkor Gáborral egy Heti Heteshez igen hasonló műsort terveznek. Ezt a műfajt egyébként pont Árpa Attila honosította meg hazánkban, így a TV2 sem jár rosszul, ha szakértelmét adja a műsorhoz. A hetente jelentkező közéleti beszélgetős műsort a TV2 is szerette volna lemásolni még annak idején, a Vitriol című műsorral, azonban ez néhány adás után megbukott.

Egyes információk szerint, a produkció műsorvezetője Bocsi lenne, de felmerült Csiszár Jenő neve is. A többi lehetséges szereplő között megtalálhatjuk Lang Györgyit is, aki elmondta: szívesen szerepelne a műsorban, de mivel az RTL Klubbal áll szerződében a dolog tárgytalan.

A férfiak között természetesen feltűnik majd a Tanár Úr, vagyis Havas Henrik, aki most is, mint mindig szívesen osztaná az észt újra az egész országnak. Szóba jött még Boros Lajos, Bakács Tibor és Szabó Győző is. A női tábor legfontosabb szereplője Soma lehetne, de a férfitámadások ellen Szulák Andrea is harcba szállhatna a TV2 szerint.

A TV2 szóvivője elmondta, hogy semmi képpen sem lesz hasonló műsoruk a Heti Heteshez, inkább valami érdekesebbet és izgalmasabbat szeretnének nyújtani a nézőknek.(Színes Bulvár Lap híre alapján ma.hu)