Magyar gazdaság

34 város kedvezménye egy klikkre!

34 városkártya részletei érhetők el egy gombnyomásra, a www.europeancitycards.com címen, melyet a European Cities Marketing nevű nemzetközi szervezet indított be nemrégiben a világhálón. A szervezetben európai városok turisztikai hivatalai tevékenykednek közösen. A cél, hogy megosszák egymással szakmai tudásukat, valamint közös akciók során népszerűsítsék Európa nagyvárosait, valamint a városi turisztikai hivatalok szolgáltatásait az utazók körében.

Budapestet a szervezetben a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. képviseli, melynek speciális terméke a Budapest Kártya, szintén megtalálható a közös „kártyás” honlapon. A városkártyák egyébként nagy népszerűségnek örvendnek mindenütt a turisták körében, hiszen megvásárolva azt, jelentős kedvezményekhez juthatnak az egyes látnivalóknál, múzeumokban, szórakozóhelyeken.

A Budapest Kártya is rendkívül sok kedvezménnyel segíti a turisták budapesti tartózkodását, mindemellett pedig fő előnye, hogy ingyenes budapesti tömegközlekedést biztosít, így az utazók egyszerűen, gyorsan, kényelmesen és persze a kedvezményeket kihasználva olcsón barangolhatják be Budapestet.

A nemrégiben beindított közös európai honlap várhatóan tovább népszerűsíti majd a Budapest Kártyát, melyet az érdeklődők természetesen az Interneten keresztül is megvásárolhatnak. Aki azonban csak tájékozódni szeretne a honlapról, az Budapestre érkezve akár Ferihegyen, akár a metróállomásokon vagy szállodákban, illetve  a Tourinform irodákban tudja megvásárolni.

European Cities Marketing Budapest Kártya turizmus Budapest BTH főváros
Kapcsolódó cikkek