Magyar gazdaság

Közel egymilliárdért újulhat meg Balassagyarmat városközpontja

Nettó 880,5 millió forintra becsüli Balassagyarmat Város Önkormányzata a városközpont rehabilitációjának költségeit, a munkákra kiírt nyílt tender a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A rehabilitáció helyszíne a Rákóczi fejedelem út, az Óváros tér, valamint az Ady Endre utca. A munka része - egyebek mellett - 3.804 négyzetméter kockakő burkolat bontása, 4.800 négyzetméternyi szegély készítése, továbbá 2.887 négyzetméter nagykockakő és 22.148 négyzetméter térburkoló kő lerakása is. Ezek mellett közművezetékeket kell cserélni, és kiépíteni a közvilágítást is.

Nem tehet ajánlatot az a vállalkozó, akinek az utolsó három évben a közútépítési és közműépítési tevékenységből származó nettó árbevétele évente nem érte el a nettó 650 millió forintot. Az ajánlattevőnek igazolnia kell, hogy az építés aktuális fázisának finanszírozására minimum 100 millió forint a rendelkezésére áll.

Az ajánlattételi határidő július 2. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, de a vállalási ár a döntő értékelendő szempont. Az eredményhirdetés tervezett időpontja július 13., míg a szerződéskötésé augusztus 2.

Balassagyarmat városközpont rehabilitáció Balassagyarmat
Kapcsolódó cikkek