Startup.Coach néven új közösségi oldal segíti az induló innovatív vállalkozásokat a többi között a piaci bemutatkozásban, az ismertté válásban, de az érdeklődők műszaki tanácsokat és befektetőpartnereket is találhatnak a website-on.

Az alapító Magyar Telefon-Média Intézet célja a közösségépítés, a tanácsadók és a vállalkozók közti kapcsolatok kiépítésének támogatása a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) tanácsadói osztálya és a klingersynergy hálózatának közreműködésével. A Startup.Coach révén innovatőrök, feltalálók is bemutathatják projektjeiket, szolgáltatásukat, támogatói kampányokat indíthatnak, és nyilvántarthatják befektetőiket, eladásaikat, vállalásaikat. A weboldal a legnehezebb időszakban, az indulás első két évében igyekszik szakmai támogatást és ismertséget biztosítani a startupoknak. A speciális közösségi oldalon keresztül nem csak az ötletek megvalósításához szükséges pénz gyűjthető össze, de a termékek, szolgáltatások értékesítése, a partnerszerzés is lényegesen könnyebbé válik.
A regisztráló cégek adatbázisához több ember is kapcsolódhat – például egy startup összes munkatársa vagy egy projektben az üzlettársak, közös innováció esetén a feltalálótársak. A felhasználók közös projekteket hozhatnak létre, amelyről videót, prezentációt, fotógalériát, szöveges leírást, idővonalat tölthetnek fel.

Működésük első éveiben a tagok a weboldalt a ügyfélkapcsolat-kezelésre, webáruház működtetésére és ügyviteli nyilvántartó szoftverként is használhatják. A BKIK a kamarai rendszerben elérhető, már regisztrált innovatív cégek meghívásával szeretné minden érdekelt hazai vállalkozáshoz eljuttatni a szolgáltatást. A cél nem csupán az, hogy összegyűjtsék az innovatív csapatokat, hanem az is, hogy hosszú távon segítsék beilleszkedésüket a magyar és nemzetközi innovációs szektorba.