Magyar gazdaság

Megvették a TriGranitot

A Revetas bejelentette, hogy a Goldman Sachs Asset Management által kezelt alapokkal közösen sikeresen lezárta a TriGranit akvizícióját. A felek a tranzakció részleteit nem hozták nyilvánosságra.

A Revetas, a közép-európai régióra specializálódott ingatlan- befektetési vállalat bejelentette, hogy a Goldman Sachs Asset Management által kezelt alapokkal közösen sikeresen megvásárolta a TriGranitot a TPG Real Estate-től – írta a TriGranit sajtóközleménye.

A TriGranit portfolió 100 százalékos bérbe adottsággal működő irodaházakból, és három, minden engedéllyel rendelkező A-kategóriás fejlesztés alatt lévő (pipeline) irodaprojektből áll.

Az egykor Demján Sándor által megálmodott dél-pesti városközpontnak 360 ezer négyzetméteres hasznos területe lesz a projekt elkészültekor Fotó: Millenium Gardens

A teljes eszközérték a bruttó fejlesztési értékkel együtt meghaladja a 450 millió eurót.

Két projekt, a krakkói Bonarka for Business (B4B) irodakomplexum H épülete, valamint a budapesti Millennium Gardens irodaház már kivitelezés alatt áll, míg a B4B I épületének és a katowicei Silesia Towers irodaház első ütemének indítása pedig a közeljövőben várható.

A vállalat vezetését továbbra is a TriGranit menedzsment csapata végzi. A felek a tranzakció részleteit nem hozták nyilvánosságra.

TriGranit Revetas
Kapcsolódó cikkek