Magyar gazdaság

Magyar startup termékével erősít a Boeing

A vállalat jelnyelvi tréningeket tart a magyar innovációval.

A SignAll Technologies szerződést írt alá az amerikai Boeing vállalattal jelnyelvi oktató munkaállomások telepítésére amerikai irodáiban. A megállapodás keretében a SignAll Technologies a SignAll Learn Lab elnevezésű készülékeivel egészíti ki a Boeing dolgozóinak nyújtott amerikai jelnyelvi tréningeket – állt a cég keddi közleményében.

Mint írták, a termék az egyes jelek és jelnyelvi elemek begyakorlását teszi lehetővé interaktív, játékos módon.

A Boeing és a SignAll képviselői elsőként egy bemutatkozó eseményen találkoztak Amerikában, Magyarország Los Angeles-i főkonzulátusának szervezésében. A rendezvény magyar startupok amerikai nagyvállalatokkal történő kapcsolatának kialakítását hivatott elősegíteni. A SignAll bemutatója felkeltette a Boeing nemzetközi stratégiai kapcsolatokért felelős vezetője figyelmét, ami később a szakmai egyeztetésekhez vezetett.

Fotó: Getty Images

 

Kiemelték, a Boeing először Mesában, Arizonában helyezte üzembe a SignAll Learn Labet még 2020-ban,

ami lehetőséget biztosított a dolgozók számára, hogy kipróbálják az új technológiát és gyakorolják az amerikai jelnyelvet. Donnelly rendkívül elégedett volt az eredményekkel.

A SignAllnak már nem ez az első nagyvállalati együttműködése. A cég 2020 végén adott hírt Európa legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója, a Deutsche Telekom magyar leányvállalatával, a Deutsche Telekom IT Solutionsszel való együttműködéséről.

SignAll Technologies startup befogadás Deutsche telekom jelnyelv magyar startup
Kapcsolódó cikkek