A Liegl & Dachser Kft. új útvonalat nyitott az ország északkeleti régiójában megnövekedett forgalom és ügyféligény kiszolgálására. Mint közleményében írja, szeptember eleje óta 

a tiszaújvárosi telephelye és Kassa között létesített szállítási kapcsolattal már akár egyetlen nap alatt is eljuttatja a szállítmányt Magyarország teljes területéről bármely szlovákiai régióba.

Fotó: Liegl & Dachser

A Tiszaújváros–Kassa közvetlen járat naponta indul a kiemelt ipari területen működő, 25 fős tiszaújvárosi kirendeltségről. A telephelyen 5600 négyzetméteres veszélyesáru-raktár és 800 négyzetméteres átrakó működik, de ugyanott található a világ egyik meghatározó festékgyártó cégének magyarországi bázisraktára és elosztóközpontja is, amelyet 2010 óta teljeskörűen a Liegl & Dachser Kft. szolgál ki. Szintén itt nyújt a cég 2016 óta belső logisztikai támogatást és tanácsadást egy piacvezető autóipari vállalatnak.

A Liegl & Dachser az utóbbi években folyamatosan növelte desztinációi számát. 

Meglévő nyugat-európai (Ausztria, Franciaország, Németország) és kelet-európai (Szlovákia, Csehország, Lengyelország) célpontjai egyre szaporodnak, az idén például hat állomással. Legutóbb Zalaegerszeg és Horvátország között indított új járatot a cég.