A világ vezető szálloda- és vendéglátóipari csoportja, az Accor három szállodájába nevezett ki új igazgatót. A csoport idén két vidéki destinációban is hotelt nyit. A tavasszal nyitó Mercure Tokaj Magyarország egyik leghíresebb borvidékén kínál négy emeleten 55 modern és kényelmes szobát, a legfelső emeleten executive apartmanokkal, ennek a vezetője Nyíri Csilla lesz. A készülő hotel a nyolcvanas évekből származó egyedi épületben kap helyet, amely korábban Tokaj egyetlen szállodája volt. 

A régi épületet teljesen rekonstruálják és felújítják. A szakember több mint 25 éves gyakorlattal rendelkezik a vendéglátásmenedzsment és a rendezvényszervezés területén, a luxus- és középkategóriás vendéglátás piacán. 

A 2022 nyarán nyíló Mercure Debrecent Demény Gábor vezeti majd. A város központjában álló új építésű szálloda négy emeleten 135 modern és kényelmes szobát, illetve 20 apartmant kínál a vendégeknek. Ülkei Gábor pedig a Hotel Nemzeti Budapest – MGallery igazgatója lett, a műemlék épületben kialakított négycsillagos szálloda Budapest belvárosában modern szobákkal várja a vendégeket.