Az Affidea Európa legnagyobb képalkotó diagnosztikai, járóbeteg-szakellátási és sugárterápiás szolgáltatója. Hét év után Leitner Györgyöt Horváth Ágnes váltja az ügyvezető igazgatói pozícióban az Affidea Magyarország Kft.-nél. Leitner György 2015-ben csatlakozott az Affideához és vezette a vállalat integrált egészségügyi szolgáltatóvá alakulását. 

A Főnix-Med és az MSB felvásárlások után olyan új szolgáltatások kialakítását támogatta, mint a Men’s Health, továbbá a vállalati foglalkozás-egészségügyi üzletág fejlesztése, ezzel is bővítve az Affidea üzleti modelljét és tovább diverzifikálva szolgáltatásait. 

Horváth Ágnes több mint húszéves, nemzetközi nagyvállalati környezetben szerzett felsővezetői tapasztalattal rendelkezik. 

Korábban tíz éven át a magyarországi McDonald’s Étteremhálózat Kft. ügyvezető igazgatójaként dolgozott. Kiemelkedő szakmai és vezetői teljesítményét a vállalat globális menedzsmentje 2008-ban a multinacionális szervezet legrangosabb díjával, a McDonald’s Presidents’ Awarddal, 2016-ben az Ethics Champion Awarddal ismerte el. 

Vezetői teljesítményéért a hazai szervezet 2020-ban Életműdíjjal tüntette ki.