Agresszív támadásnak esett áldozatul a józsefvárosi Fidesz irodája múlt héten, Kocsis Máté megnevezte a tatabányai baloldal által jól ismert elkövetőt, egy antifa aktivistát. A legutóbbi tatabányai közgyűlésen Bereznai Csaba önkormányzati képviselő arról beszélt, hogy a baloldali polgármester, Szücsné Posztovics Ilona egyik emberét letartóztatták – írta meg a kemma.hu annak kapcsán, hogy a Fidesz-iroda támadója helyi kötődésű.

240222Közgyűlés
A tatabányai balos összefogás embere jött rombolni Budapestre.
Fotó: Viszló Balázs 24ÓRA

 

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője közösségi oldalán számolt be arról, hogy hivatalosan is kiderült, szélsőbaloldali antifa bűnöző verte szét a józsefvárosi Fidesz irodáját. Mint írja, az elkövető: „Ny. Tamás (netes összevetések alapján: Nyulasi) 27 éves, Jámbor András és Pikó András aktivistája, illetve korábban a tatabányai baloldali polgármester kabinetjének kommunikációs gyakornoka volt.” 

Helyi, tatabányai kötődésére is kitér a lap cikke. A Kocsis Máté által megnevezett Nyulasi Tamás nem egyszerűen csak gyakornok volt Szücsné Posztovics Ilona polgármester kommunikációs stábjában. 2019 augusztusában a kemma.hu arról számolt be, hogy az ellenzéki összefogásban részt vevő pártok helyi képviselői (Lusztig Péter – DK, Balogh Ferenc – Jobbik, Takács Péter -MSZP, Nyulasi Tamás – Momentum, Renczes Dávid – PM) és jelöltjük aláírta az őszi önkormányzati választásokra megfogalmazott „Választási Együttműködési Megállapodást”.