BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lottótörténelmet írt a szombati Ötöslottó sorsolás

Meglepő sorsolási eredmény született a szombati Ötöslottó sorsoláson.

44, 85, 86, 87, 88 – a szombati kisorsolt nyerőszámok az Ötöslottón. A játék 67 éves története során még sosem fordult elő, hogy négy egymást követő szám kerüljön ki a sorsológömbből. 

otoslotto-01-aj
lottó
nyeremény
játék
szerencsejáték
Fotó: Ádám János / Észak-Magyarország

Meglepő sorsolási eredmény született a szombati Ötöslottó sorsoláson. A sorsológömbből az első számot követően négy egymást követő szám került ki: 85, 86, 87, 88. Ilyen mintázatra azonban még sosem volt példa. Az Ötöslottó 67 éves játéktörténete során ugyanis nem fordult elő ilyen eset. Három egymást követő szám kisorsolására is viszonylag kicsi az esély, a lottótörténelemben eddig ilyen mindössze tízszer fordult elő. 

A szombati sorsolás meglepő eredménye telitalálatost nem hozott, egyes játékosoknak azonban kedvezett: a kettes találat ugyanis a valaha volt legnagyobb összeget fizeti, két szám helyes eltalálása több mint ötezer forintot ért. A négyes találatért 1 607 095 forint, a hármasért pedig 41 520 forint jár.

Az Ötöslottó főnyereménye pedig tovább halmozódik, a jövő héten már 3,21 milliárd forintot lehet nyerni telitalálat esetén. 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.