Világgazdaság

Draskovics a PwC-nél folytatja

A PricewaterhouseCoopers (PwC) Magyarországnál folytatja pályafutását Draskovics Tibor, aki decemberben mondott le az igazságügyi és rendészeti tárca éléről.

Draskovics január elsejétől cégtársként dolgozik a vállalat Tanácsadási üzletágában, valamint a vállalat egyik vezérigazgató-helyetteseként a szabályozási kérdésekért és az új üzleti tevékenységekért lesz felelős.

A jogász végzettségű Draskovics Tibor karrierje során számos vezető üzleti pozíciót – igazgató az Arthur Andersen-nél, vezérigazgató az ABN-Amro Banknál, elnök az MVM-nél – és magas rangú kormánytisztségeket töltött be. Január elsejétől új vezérigazgatója is van a PwC Magyarországnak George Johnstone személyében.

A brit szakember nem ismeretlen hazai üzleti körökben, hiszen a PwC cégtársaként 2001 és 2004 között már dolgozott Budapesten. A széleskörű szakmai tapasztalatokkal rendelkező vezető az utóbbi öt évben a PwC lengyelországi vállalatát irányította, ahol ez idő alatt megduplázta a cég létszámát és új üzleti területeken indított el szolgáltatásokat az összes üzletágban.

Draskovics Tibor PwC