Világgazdaság

Már weben is vásárolható alkatrész régi Audikhoz

A veterán modellek szolgálatában az Audi Tradition Parts megnyitotta az Audi és előd márkái ellátására szakosodott online-alkatrészboltját.

Az Audi Tradition legújabb szolgáltatása egyaránt igyekszik kielégíteni a márkakereskedők, az Audi Club International tagsága és a vásárlók ilyen irányú igényeit. "Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy az Audi Tradition online-shopja révén is elősegítheti az old- és youngtimer-modellek színvonalas alkatrészellátását" – jelentette ki Thomas Frank, az Audi Tradition igazgatója.

"Kínálatunkat folyamatosan bővíteni kívánjuk, ám az AUDI AG számos márkaelődjét is tekintetbe véve száz százalékos alkatrész-lefedettséggel sajnos nem szolgálhatunk. Az Audi Tradition raktárkészlete mintegy 300 ezer darabra bővült, amelyek az eredeti alkatrészek normál ellátása keretében már nem is hozzáférhetők.

Az online-shop az első lépés azon törekvések közül, amelyek az értékesítési folyamat optimális megszervezésére irányulnak. Az Audi Tradition Parts ennek keretében az Audi és előd márkái számára a kezdetektől 1995-ig kínál alkatrészeket, mégpedig minden típust és évjáratot felölelő rendszerben.

 

oldtimerAdó 2010 Audi veterán alkatrész