Világgazdaság

Der Standard: A Fidesz 50 százalék felett

Az osztrák lap a magyar választásokról készült összeállításában a kampánycsend körüli hercehurcára is kitért.

A Der Standard a magyar választásokról szóló összeállításában közli a Világgazdaság Online által is közölt felméréseket. Közlésük szerint a Fidesz 55-57 százalékot szerzett a választásokon, az MSZP 19-20 százalékot, a Jobbik 15-17 százalékot, míg az LMP 5 százalékot. Ugyanakkor a napilap online okiadása részletesen kitér a kampánycsend meghosszabbítása körüli hercehurcákra is.

A Der Standard szerint a 2006 után hozott módosítás már napközben hatalmas sorokat okozott egyes szavazókörökben. A napilap szerint a kialakult zűrzavart a 2007-ben benyújtott törvénymódosítás mellett az Országos Választási Bizottság döntése is szerepet játszott, amelyben késedelmesen hosszabbították meg a kampánycsendet és egyes szavazókörök nyitvatartását.

IKEA BÉT - Napi események OTP A szerkesztő ajánlja makroadatok ovb Vállalati jelentések Költségvetés 2012-2013 Dmitrij Medvegyev Mesterházy Attila forintárfolyam Külföldi lapvélemények Orbán Viktor Apple Szekeres Imre Elemzői vélemények derstandard országgyűlési választások 2010 General Motors Toyota A KSH jelenti Mártha Imre Twitter makromutatók Részvénypiacok Google Inc. MSZP-ügyek Jobbik-ügyek fogyasztóvédelem Deviza- és árupiac Fúzió és akvizíció Szakszervezet - Érdekképviselet Európai Unió MDF-ügyek BMW Facebook infokommunikáció Adórendszer Magyarországon Warren Buffett