makromutatók

Elérhető lesz 2024-ben a négyszázalékos növekedés

Nagyjából 130-140 ezer katás lesz az új rendszerben a Pénzügyminisztérium szerint, 150 ezren pedig az átalányadót választották.
2022.09.27 Olvasási idő:

Fejlettebb és likvidebb Európa gázpiaca

2017.02.06 Olvasási idő:

Orbán szerint ez a négy válság sújtja Európát

Európa egyszerre négy válsággal kénytelen szembenézni; gazdasági-versenyképességi, demográfiai, biztonsági és külpolitikai krízis van egyszerre - fejtette ki Orbán Viktor miniszterelnök az Antall József Tudásközpont és a Konrad Adenauer Alapítvány rendezvényén csütörtökön Brüsszelben.
2017.01.26 Olvasási idő:

Jöhet az ingyenwifi

A fejlesztési tárca dolgozik a tervezett ingyen-wifiszolgáltatás koncepcióján, az még nem világos, mi lesz ott, ahol már van szélessávú hálózat
2016.11.03 Olvasási idő:

M6-os autópálya: ellenőrzi a Transparency International a feladatokat

A Transparency International (TI) Magyarország felügyeli az M6-os autópálya építéséhez kapcsolódó előkészítési és kivitelezési feladatokat, a Bóly és Ivándárda, országhatár közötti szakasz az első állami nagyberuházás, amelyet civil szervezet ellenőrizhet - közölte Martin József Péter, a szervezet ügyvezető igazgatója az integritási megállapodás aláírását bejelentő sajtótájékoztatón, szerdán Budapesten.
2016.10.26 Olvasási idő:

Megverték az elemzőket az amerikai nagybankok

2016.10.17 Olvasási idő:

Kiszorították Spédert a tőzsdéről

Tőzsdei ingatlanbefektetése megnyirbálása után az összes FHB-részvényét is eladta Spéder Zoltán, akinek már csak a médiaportfóliója érintetlen – legalábbis a legfrissebb cégadatok szerint
2016.10.17 Olvasási idő:

Elárasztották a repülők a magyar légteret

A korábbi orosz–ukrán konfliktus és a törökországi terrorcselekmények még mindig hatással vannak a HungaroControl tevékenységére. Sok légitársaság Magyarországon át kerüli el a zűrös légtereket
2016.10.12 Olvasási idő:

A barkácsáruház, amely bekebelezné Magyarországot

Megnyitotta huszadik, egyben legnagyobb magyarországi áruházát a Praktiker, a társaság a közeljövőben további új üzletek nyitását tervezi.
2016.10.06 Olvasási idő:

Nem baj, hogy hamis, ha olcsó - így vásárolják a magyarok a hamisítványokat

Egyre kevesebb hamis termék fogy, a legnépszerűbbek továbbra is a ruhák. Még mindig vannak olyanok is, akik nem félnek hamis gyógyszert vásárolni.
2016.10.06 Olvasási idő: