Világgazdaság

Szerencsejátékok: all-in hatósági szigor jön!

Csak játékkaszinóban vagy kártyateremben lehet pókert szervezni május 1-jétől a szerencsejáték-törvény legutóbbi módosítása szerint.

A jogszabályok szigorát mutatja az is, hogy a módosítás szerint már a kártyaterem üzemeltetése is szerencsejáték-szervezésnek minősül, és ezeken a helyeken csak készpénzes vagy verseny keretében lebonyolított póker szervezhető.

Az állami hatóságok a napokban hívták fel a figyelmet arra is, hogy az online szerencsejátékok – a Szerencsejáték Zrt. által szervezettek kivételével – jelenleg illegálisan működnek Magyarországon.

További részletek a holnapi Világgazdaságban

BÉT - Napi események GVH-ügyek Pénzügyi és gazdasági válság Dominique Strauss-Kahn Schmitt Pál hivatali visszaélések Praktiker A szerkesztő ajánlja Shell Vállalati jelentések Járai Zsigmond Szerencsejáték Zrt.Korábbi konferenciák Dávid Ibolya Duronelly Péter kártyaterem forintárfolyam LG Nouriel Roubini Matolcsy György Elemzői vélemények Hitelek: lakás országgyűlési választások 2010 autó Adósságválság az EU-ban Részvénypiacok Google Inc. RÁBA Nyrt. pókerezés fogyasztási cikkek A munka világa Deviza- és árupiac IMF-megállapodás Mol Európai Unió ingatlanpiac Angela Merkel Unilever Barack Obama infokommunikáció Egészségügy - Gyógyítás Fidesz-ügyek korrupció