Világgazdaság

Megállíthatatlanul zuhan a forint

A hazai deviza erőteljesen gyengült az elmúlt egy órában, miután a napot viszonylag egyenletes mozgással és erősebb árfolyammal kezdte.

Egy euróért jelenleg 275,78 forintot adnak, a 274,67 forintos tegnapi záróárhoz képest. A hazai deviza egyébként ennél is gyengébb, 275,96 forintos szinten is járt már az euróval szemben. A mai átlag 274,89 forint volt eddig.

Hasonló a helyzet a svájci frankkal, amellyel 206,56 forinton kereskednek, míg a tegnapi záróár 204,22 forint volt. Az alpesi deviza szintén járt erősebb szinteken ma, de a 207 forintos határt még nem lépte át. Az átlag árfolyam 205,25 forint ma.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

NAV forint 2010 british airways OTP K&H Bank Zrt. A szerkesztő ajánlja TV2 devizaBÉT - Napi események EGIS Nyrt. forintárfolyam Vlagyimir Putyin A második Orbán-kormány Cashline Kft Kopits György svájci frank Karrierklub Wall Street adó Samsung euró Európai Unió Mercedes-Benz Amerikai piac - napi elemzés ingatlanpiac Nicolas Sarkozy Carlsberg Barack Obama árfolyam Oszkó Péter tömegközlekedés