Karrierklub

Jelentős bővülésre számít a bonyhádi Schäfer-Oesterle Kft.

Jelentős termelésbővülésre és árbevétel-növekedésre számít idén az autóipari beszállító bonyhádi Schäfer-Oesterle Kft., amely a tavaly bővített ipari parkban folytatja tevékenységét.
2015.03.07 Olvasási idő: 0 perc

Holnap átveheti mandátumát Kész Zoltán

Jogerőssé vált a február 22-ei veszprémi időközi országgyűlési képviselő-választás eredménye, miután a vasárnap 16 órai határidőig nem érkezett jogorvoslati kérelem.
2015.03.02 Olvasási idő: 0 perc

Lesz még sertéstartás Magyarországon?

Ma a rendszerváltáskori sertésállomány harmadát sem hizlalják Magyarországon, és ha nem történik semmi, várható, hogy tovább zsugorodik az ágazat. A vidékfejlesztési tárca által kidolgozott – még nem nyilvános, de a hírek szerint ambiciózus – sertésstratégián sok múlhat.
2011.08.03 Olvasási idő: 0 perc

Távirattal sértett banktitkot a K&H - 800 ezer a büntetés

Megsértette a banktitokra és panaszkezelésre vonatkozó előírásokat a K&H Bank Zrt., amikor ügyfelének táviraton küldött felszólítást arról, hogy személyi kölcsönének felmondása ügyében telefonon keresse meg a hitelintézetet – állapította meg fogyasztóvédelmi eljárásában a PSZÁF. Az intézménnyel szemben a hatóság 800 ezer forint bírságot szabott ki és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.
2011.06.08 Olvasási idő: 0 perc

Hatpárti lesz a finn koalíció?

2011.05.20 Olvasási idő: 0 perc

Új mammutvállalatot hoz létre a Volkswagen

A szakmai berkekben már régóta vártak erre: a Volkswagen mintegy 20 milliárd eurós ajánlatot tehet a tehergépjármű gyártó MAN felvásárlására. A MAN és a Scania összeolvasztásával a legnagyobb kontinentális gyártót hozza létre.
2011.05.09 Olvasási idő: 0 perc

Innováció: létfontosságú információk

Az innováció gyorsan változó világában a döntéshozóknak, az érdekvédelmi szervezeteknek elemi érdeke a szakmai fejlemények naprakész nyomon követése, a hazai és nemzetközi helyzet pontos ismerete – véli Antos László, a Magyar Innovációs Szövetség ügyvezető igazgatója.
2011.03.29 Olvasási idő: 0 perc

Mosonyi György távozik a Mol éléről

2011.03.25 Olvasási idő: 0 perc

A CIG bekerült a BUX-ba! - Átrendeződött a kosár

A BUX kosarának összetétele megváltozott. A CIG Pannónia bekerült a kosárba. Elemzők szerint a súly változása hatással lehet az árfolyamra is.
2011.03.25 Olvasási idő: 0 perc

Orbán Viktor: Nem hagyjuk, hogy Brüsszel diktáljon nekünk

Egy ősi parancsnak engedelmeskedünk, amikor itt ünnepeljük a forradalmat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Nemzeti Múzeum lépcsőjén mondott ünnepi beszédében.
2011.03.15 Olvasási idő: 0 perc