Világgazdaság

MasterCard Europe: magyar vezető felel a modern fizetési technológiákért

Gauder Milán tölti be május 2-tól a MasterCard Europe modern fizetési technológiákért felelős vezetői posztját a kártyatársaság európai központjában, Waterlooban - közölte a nemzetközi kártyatársaság.

A MasterCard csütörtöki közleménye szerint Gauder Milán feladatai közé tartozik majd az új európai digitális fizetési stratégia megalkotása és annak végrehajtása, így többek között a mobil és internetes fizetési megoldások, valamint a PayPass - az érintésnélküli fizetéshez, a tömegközlekedéshez, a számlafizetésekhez kapcsolódó - termékek fejlesztésének irányítása.

Gauder Milán 2005-től a MasterCard Europe munkatársa, 2008-tól több régiós országért, így Magyarországért is felelős üzleti igazgatóként folytatta munkáját, 2010-től pedig a MasterCard Europe hat régiós országában folyó üzleti tevékenységért volt felelős. Közgazdász diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte.

Autók Tavaszi ülésszak - Vita elemzések - Gazdaság és Pénzügy kutatás hadi- és űripar turizmus közbeszerzések BKV Tőzsdei elemzések Oroszország Felmérések autóipar Elemzői vélemények Hitelek: lakás A második Orbán-kormány trafiktörvény oktatás energetika autó A KSH jelenti Adósságválság az EU-ban fogyasztási cikkek Deviza- és árupiac utazás Európai Unió Vaskerék ingatlanpiac infokommunikáció