Világgazdaság

Martonyi: nagyon nagy aggodalommal követjük a Krím körüli fejleményeket

Nagyon nagy aggodalommal figyeljük a Krím felszigettel kapcsolatos fejleményeket, és meg fogjuk hozni a szükséges intézkedéseket - reagált a kárpátaljai látogatáson tartózkodó Martonyi János külügyminiszter szombaton Beregszászon arra hírre, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök a orosz parlament felsőházának jóváhagyását kérte fegyveres erő alkalmazásához Ukrajnában. Az MTI érdeklődésére a magyar diplomácia vezetője kifejtette: nem kell azonnali következtetéseket levonnunk az üggyel kapcsolatba, de minden szükséges intézkedést meg kell hoznunk. Megismételte: nagyon nagy aggodalommal követi a fejleményeket. Hozzátette: bízik abban, hogy a helyzet nem éleződik tovább, és nem folytatódnak tovább azok a lépések, amelyek nem, vagy nehezen egyeztethetők össze a nemzetközi kötelezettsége Ukrajna-Magyarország-diplomácia Ukrán válság - Martonyi: nagyon nagy aggodalommal követjük a Krím körüli fejleményeket Varga Béla, az MTI tudósítója jelenti: Beregszász, 2014. március 1., szombat (MTI) - Nagyon nagy aggodalommal figyeljük a Krím felszigettel kapcsolatos fejleményeket, és meg fogjuk hozni a szükséges intézkedéseket - reagált a kárpátaljai látogatáson tartózkodó Martonyi János külügyminiszter szombaton Beregszászon arra hírre, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök a orosz parlament felsőházának jóváhagyását kérte fegyveres erő alkalmazásához Ukrajnában. Az MTI érdeklődésére a magyar diplomácia vezetője kifejtette: nem kell azonnali következtetéseket levonnunk az üggyel kapcsolatba, de minden szükséges intézkedést meg kell hoznunk. Megismételte: nagyon nagy aggodalommal követi a fejleményeket. Hozzátette: bízik abban, hogy a helyzet nem éleződik tovább, és nem folytatódnak tovább azok a lépések, amelyek nem, vagy nehezen egyeztethetők össze a nemzetközi kötelezettségekkel.

Az MTI érdeklődésére a magyar diplomácia vezetője kifejtette: nem kell azonnali következtetéseket levonnunk az üggyel kapcsolatba, de minden szükséges intézkedést meg kell hoznunk.

Megismételte: nagyon nagy aggodalommal követi a fejleményeket. Hozzátette: bízik abban, hogy a helyzet nem éleződik tovább, és nem folytatódnak tovább azok a lépések, amelyek nem, vagy nehezen egyeztethetők össze a nemzetközi kötelezettségekkel.

Az MTI érdeklődésére a magyar diplomácia vezetője kifejtette: nem kell azonnali következtetéseket levonnunk az üggyel kapcsolatba, de minden szükséges intézkedést meg kell hoznunk.

Megismételte: nagyon nagy aggodalommal követi a fejleményeket. Hozzátette: bízik abban, hogy a helyzet nem éleződik tovább, és nem folytatódnak tovább azok a lépések, amelyek nem, vagy nehezen egyeztethetők össze a nemzetközi kötelezettsége

Ukrajna-Magyarország-diplomácia

Ukrán válság - Martonyi: nagyon nagy aggodalommal követjük a Krím körüli fejleményeket

Varga Béla, az MTI tudósítója jelenti:

Beregszász, 2014. március 1., szombat (MTI) - Nagyon nagy aggodalommal figyeljük a Krím felszigettel kapcsolatos fejleményeket, és meg fogjuk hozni a szükséges intézkedéseket - reagált a kárpátaljai látogatáson tartózkodó Martonyi János külügyminiszter szombaton Beregszászon arra hírre, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök a orosz parlament felsőházának jóváhagyását kérte fegyveres erő alkalmazásához Ukrajnában.

Az MTI érdeklődésére a magyar diplomácia vezetője kifejtette: nem kell azonnali következtetéseket levonnunk az üggyel kapcsolatba, de minden szükséges intézkedést meg kell hoznunk.

Megismételte: nagyon nagy aggodalommal követi a fejleményeket. Hozzátette: bízik abban, hogy a helyzet nem éleződik tovább, és nem folytatódnak tovább azok a lépések, amelyek nem, vagy nehezen egyeztethetők össze a nemzetközi kötelezettségekkel.MTI-->

Ukrajna Magyarország Krím külügyminiszter martonyi jános