Világgazdaság

Új funkciókkal bővültek a MÁV-START legújabb jegykiadó automatái

Két új funkcióval bővültek a MÁV-START tavaly nyáron telepített jegykiadó automatái, angol nyelvű kezelő felületet alakítottak ki és számla is kérhető a vásárláskor - közölte a vasúttársaság pénteken az MTI-vel.

Közleményében a MÁV-START Zrt. emlékeztetett arra, hogy tavaly nyáron 47 jegykiadó automatát telepített Budapesten és az elővárosi vasútállomásain.

A Budapest-Cegléd-Szolnok és a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalak állomásain található jegykiadó automatákból a legtöbb belföldi menetjegytípus mellett megvásárolhatóak az InterCity pót- és helyjegyek, a bérletek, és átvehetők az interneten vásárolt menetjegyek is.

Az automaták segítségével beüzemelésük óta több mint negyedmillió vásárlást bonyolítottak az utasok, a legtöbbet a Nyugati pályaudvar gépeit használták.

A megvásárolható termékek közül a menetjegyek a legnépszerűbbek, ezt követik a pótjegyek, majd a bérletek.

Autók Pénzügyi és gazdasági válság kutatás választás 2014 turizmus Nyugdíjkérdés Magyarországon Tőzsdei elemzések Ukrajna Oroszország autóipar Hitelek: lakás trafiktörvény oktatás energetika autó A KSH jelenti Útdíj mezőgazdaság fogyasztási cikkek Cséfalvay Zoltán utazás Befektetési lehetőségek Európai Unió Fővárosi ügyek Korábbi konferenciák ingatlanpiac Egészségügy - Gyógyítás Adórendszer Magyarországon