választás 2014

Befektetésre veszik a lakásokat

2015.12.11 Olvasási idő:

Tovább fogynak a nézők a magyar fociból - egy meccset láttak kétezernél többen

Az idei bajnokság második legrosszabb nézőszámát hozta az NB I hétközi fordulója.
2015.12.03 Olvasási idő:

Egymillió pénztártag számláját zárolták

Mintegy egymillió egészségpénztári vagy nyugdíjpénztári tag számláját zárolták január 1-jétől, mert az ügyfelek nem azonosították magukat személyesen.
2015.01.12 Olvasási idő:

Uraim, hajrá! – van fickós változat is

Az Adam-tulajdonosok zöme hölgy (70 százalék), az Opel törekvése pedig az, hogy az eddiginél több férfi kuncsaftot csábítson el.
2014.12.30 Olvasási idő:

A jövőben is lesz reklámadó, november 20-ig kell befizetni

2014.11.07 Olvasási idő:

A szappant és a sampont is megadóztatja a kormány

Új adótárgyakat talált ki a kormány a parlament elé benyújtott törvénycsomagban. Jövőre a szappan, a sampon, a mosószer után is termékdíjat kell fizetni. Kivetik ezt a sápot valamennyi kozmetikai szerre, a dezodorokra és még a lakásillatosítókra is.
2014.10.22 Olvasási idő:

Szijjártó megerősíti a bukaresti követséget a román-magyar meccs alatt

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter elrendelte a bukaresti nagykövetség teljes készenlétét, valamint megerősített konzuli szolgálatát a hétvégére a szombati román-magyar labdarúgó-mérkőzés miatt - közölte Fülöp Judit, a tárca sajtófőnöke.
2014.10.10 Olvasási idő:

A megszorításokkal kivéreztetett Európáról ír a Nobel-díjas professzor

„Ha a tények nem igazolják az elméletet, akkor változtasd meg az elméletet” – szól a régi mondás. Túl gyakran könnyebb azonban változatlanul meghagyni az elméletet, és megváltoztatni a tényeket – úgy tűnik, ezt gondolja Angela Merkel német kancellár és más megszorításpárti európai vetetők. Bár a tények nyilvánvalóak, ők továbbra is szembemennek a valósággal.
2014.10.06 Olvasási idő:

Mintegy 438 kilométeren van árvízvédelmi készültség, a Dráván harmadfokú

Jelenleg mintegy 438 kilométeren van árvízvédelmi készültség, ebből csaknem 51 kilométeren, a Dráván a legmagasabb, harmadfokú - közölte az Országos Műszaki Irányító Törzs (OMIT) szombaton az MTI-vel.
2014.09.20 Olvasási idő:

Váratlanul pénzt oszt a bankoknak a kínai jegybank

Kína pénzt pumpál a gazdaságába, miután az elmúlt időszakban kiábrándító adatok érkeztek az országból. Elemzők szerint a növekedés lassulása és az árnyékbankrendszer térnyerése miatt ad 500 milliárd jüant – több mint 80 milliárd dollárt – a legnagyobb bankoknak a kínai jegybank.
2014.09.18 Olvasási idő: