BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csúnyán átverik a nyugdíjasokat - gyógyít-e a masszázsfotel?

Az elmúlt napokban ugrásszerűen megnőtt az idős, hiszékenyebb és kiszolgáltatottabb fogyasztókat célzó árubemutatókkal kapcsolatos fogyasztói panaszok száma - írja az index. A pórul járt idősek szinte kivétel nélkül hasonló körülményekről számolnak be a portálnak: egészségügyi vizsgálatra hívják őket, majd egy viszonylag súlyos diagnózist közölnek, melyre megoldást kizárólag a több százezer forint értékű bioptron lámpa vagy masszázsfotel megvásárlása jelenthet.

Jellemző, hogy a 14 napos elállási jog fogyasztói érvényesítését különböző kifogásokra, leginkább a hiteligénylési folyamat megindítására hivatkozva jogszerűtlenül megtagadják - írja az index.

Az árubemutatót szervező vállalkozások rendezvényeiket „egészségnapként”, „egészségügyi szűrővizsgálatként”, „teljes kör egészségmegőrző programként”, illetve „ingyenes állapotfelmérésként” hirdetik meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.