Világgazdaság

Jelentősen fejlesztette hálózatát a Vodafone

SZOLGÁLTATÁS Alig tíz hónappal a szükséges frekvenciakészlet használatbavételét követően a Vodafone Budapest 99 százalékát, valamint az ország legnagyobb városait és a Balaton környezetét is lefedte a leggyorsabb mobilinternetes szolgáltatással, a 4G-vel – közölte a társaság. A Vodafone 2014 novemberében Budapest belvárosában indította el a minden korábbinál gyorsabb mobilinternet-hozzáférést nyújtó 4G szolgáltatását, miután a frekvenciapályázaton elnyerte a 4G/LTE szolgáltatás elindításához szükséges 800 MHz-es és 2600 MHz-es frekvenciatartományt. A vállalat – hangsúlyozták a közleményben – a korábbi terveknek megfelelően folytatja az országos 4G hálózat kiépítését.

A Vodafone országosan 98,4 százalékos kültéri lefedettségű, széles sávú mobilinternet-hálózatán – közölte a vállalat – az ország nagy részén már ma is elérhető a 42Mbps sávszélesség, ami a 4G szolgáltatás aktiválásával egyre többek számára 75 Mbps-re nőtt.

Autók kutatás BKV UniCredit Nyugdíjkérdés Magyarországon Külföldi lapvélemények Orbán Viktor autóipar katasztrófák oktatás energetika A KSH jelenti repülés Reklám és Média Részvénypiacok Útdíj Microsoft Botrányok a politikában Varga Mihály menekültek Európai Unió Vaskerék biztosítás ingatlanpiac Egészségügy - Gyógyítás