Világgazdaság

"Nagyon komoly válsággal nézhet szembe az EU"

Nagyon komoly válsággal kell szembenéznie az EU-nak, ha Nagy-Britannia kilépne - nyilatkozta a lengyel elnök, Andrzej Duda. Ez volt az első alkalom, hogy a külföldi médiának nyilatkozott, amióta tavasszal elnökké választották.

Az EU-t meg kell javítani, hogy még hatékonyabb és még demokratikusabb legyen - mondta a BBC-nek a lengyel elnök. Kritizálta azonban Cameron javaslatát, hogy az EU-n belüli migránsok kevesebb juttatást kapjanak - nem is csoda, ez a terv rendkívül rosszul érintené a Nagy-Britanniában dolgozó lengyeleket is.

Autók BÉT - Napi események Nemzetközi konfliktusok sztrájk infrastruktúra-fejlesztés A Monetáris Tanács kamatdöntései Lakossági energia és üzemanyagárak hivatali visszaélések turizmus közbeszerzések tech makroadatok BKV sport Nyugdíjkérdés Magyarországon Külföldi lapvélemények autóipar Elemzői vélemények Népszavazás Hitelek: lakás Ezt várjuk 2016-tól energetika autó A KSH jelenti béremelés makromutatók mezőgazdaság RÁBA Nyrt. Karácsonyi vásárlás brókerbotrány fogyasztási cikkek átlagkereset A munka világa Deviza- és árupiac utazás GDP-adatok Befektetési lehetőségek Európai Unió Fővárosi ügyek Egyesült Államok ebola ingatlanpiac Egészségügy - Gyógyítás Adórendszer Magyarországon korrupció