Első helyen végzett a pandémia miatt online megrendezett 2020-as Olivier Roellinger nemzetközi szakácsverseny délkelet-európai régiós megméretésén Erdélyi Flóra szakácskategóriában, a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának hallgatója elnyerte a kategória közönségdíját is. A versenyzők fenntartható termelésből származó halból vagy más tengeri hozzávalóból kétféle ételt készítettek el. A magyar versenyző profi étele a szuvidált makrélafilé, tintahal tintával színezett házi cannellonival, langyos céklasalátával, szívkagyló kocsonyával és fehérbor sabayonnal, a háziasszonyi étele pedig citrusos makrélavagdalt pisztáciás bundában, hagymás törtburgonya, narancsos, párolt kelkáposztacsíkok és fokhagymás majonézmártás volt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.